Fødevaretermometer

Her hos UPJANE har vi et bredt udvalg af forskellige former for fødevaretermometer! Vi specialisere i fødevare- og medicinindustriens behov for et stabilt produkt der kan holde til mere end deet sædvanlige stegetermometer!

 

Det digitale fødevaretermometer eller indstikstermometer

Temperaturkontrol er et af nøglepunkterne ved egenkontrol af din fødevare- eller medicinvirksomhed. Det er derfor også vigtigt at have et termometer der kan klare at måle fødevare eller din medicin, til en præcist og korrekt temperatur. Udfører du egenkontrol af fødevarer er en præcis temperaturmåler absolut nødvendig; ergo skal du vælge et digitalt fødevaretermometer som er stabilt og troværdigt.

Et indstikstermometer har den fordel at man med det samme får et måleresultat. Indstikstermometeret kan måle en kernetemperatur på dine fødevarer – og er der for optimal for fødevare industriens brug.

 

Har din industri brug for et fødevaretermometer eller en datalogger?

Til mere permanent temperaturmåling i kølediske anbefaler vi en datalogger .Ved at sammensætte flere dataloggere i et netværk, kan du enten trådløst eller via internet konstant overvåge alle dine køleskabe. Det hele kan kontrolleres af en app, hvor du også kan opsætte alarmer. Hvis du vil læse mere om dataloggere så klik her – og hvis du vil se vores brede udvalg af datalogger og fødevaretermometer så klik her!

 

 

fødevaretermometer - UPJANE

 

Sidebar

LAD OS RÅDGIVE JER

Hvis du er interesseret i at høre mere, så udfyld vores kontaktformular herunder eller kontakt os på 70 20 39 00.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.