Datalogger

En datalogger (også data logger eller dataoptager) er en elektronisk enhed, der registrerer data over tid eller i forhold til placering enten med indbygget instrument eller sensor eller via eksterne instrumenter og sensorer. Her hos UpJane.dk har vi alt inden for dataloggeren, hvilket blandt andet også inkludere datalogger software og datalogger program. Du er altid velkommen til at kontakte os på enten 70 20 39 00 eller på info@upjane.dk hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter. 

Dataloggere er generelt små, batteridrevne, bærbare og udstyret med en mikroprocessor, intern hukommelse til datalagring og sensorer. Nogle dataloggere kommunikerer med en personlig computer og bruger software til at aktivere dataloggeren og se og analysere de indsamlede data, mens andre har en lokal grænseflade enhed (tastatur, LCD) og kan bruges som en selvstændig enhed.

Har din industri brug for en datalogger med software og program?

En datalogger kan varierer mellem generelle formål typer til en række måle applikationer til meget specifikke enheder til måling i ét miljø eller kun applikationstype. Det er almindeligt, at typer til generelle formål er programmerbare; dog forbliver mange som statiske maskiner med kun et begrænset antal eller ingen parametre, der kan ændres. Elektroniske dataloggere har erstattet kort skrivere i mange applikationer.

 

datalogger software & datalogger program - data logger - dataoptager

 

Fordele ved en datalogger til fødevare virksomheder!

En af de primære fordele ved at bruge dataloggere er muligheden for automatisk at indsamle data på 24-timers basis. Ved aktivering bliver dataloggere typisk indsat og efterladt uden opsyn for at måle og registrere information i overvågnings periodens varighed. Dette giver mulighed for et omfattende, nøjagtigt billede af de miljøforhold, der overvåges, såsom lufttemperatur og relativ fugtighed. Klik her for at læse mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed af dataloggere!

Sidebar

LAD OS RÅDGIVE JER

Hvis du er interesseret i at høre mere, så udfyld vores kontaktformular herunder eller kontakt os på 70 20 39 00.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.