Vores produkter

Hos Upjane.dk fører vi produkter inden for temperaturkontrol fra en række forskellige producenter, fra Aranet til ETI og Signatrol. Alle produkter er nøje udvalgt på baggrund af deres kvalitet og mulighed for at løse de fleste registrerings- og målingsbehov på tværs af brancher – herunder medicinalindustrien, fødevareindustrien og transportindustrien.

Se vores udvalg af produkter og deres specifikationer herunder – alle produkter overholder naturligvis samtlige lovkrav. Kontakt os på 70 20 39 00 eller udfyld kontaktformularen til højre, hvis du er interesseret i at høre mere.

Læs mere om dataloggere og fødevaretermometer her.

Upjane produkter – Datalogger – Fødevaretermometer

Escort

Keytag Recorders

Aranet

Signatrol

ETI

Hanna

TCT 103

Fødevaretermometer til fødevareindustrien

Inden for fødevareindustrien har vi bl.a. hjulpet større danske supermarkeder og kæder m.m. ved at levere fødevaretermometre og rådgivning omkring disse. I fødevareindustrien hvor vores termometre og dataloggere f.eks. bliver kørt igennem ovne for at sikre, at temperaturen er den korrekte i deres produkter.

Ud over temperaturkontrol kan en række af de produkter, vi fører, også bruges til at måle og indsamle data omkring niveauet af fugt. Dette kan være relevant i forhold til opbevaring og transport af fødevare for at sikre de bedste forhold.

 

Temperaturkontrol i medicinalindustrien

Vores udvalg af dataloggere anvendes også bredt i medicinalindustrien, hvor de blandt andet bruges til at kontrollere og kvalitetssikre temperaturen i forbindelse med opbevaring og transport af medicin, da blot et par graders afvigelse kan have stor effekt på medicinens holdbarhed.

Vores udvalg af produkter anvendes også i forbindelse med opbevaring af andre elementer inden for medicinalindustrien, blandt andet i:

  • Fertilitetsklinikker
  • Knoglebanker
  • Blodbanker

Rådgivning og vejledning – Find den rigtige fødevaretermometer her!

Hos Upjane.dk har vi mange års erfaring med temperaturkontrol inden for en lang række brancher. Vi har derfor muligheden for at tilbyde både rådgivning og vejledning omkring, hvilken løsning der vil passe bedst til netop dine behov – både ud fra et praktisk og et økonomisk synspunkt.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker rådgivning omkring vores fødevaretermometre og dataloggere.

LAD OS RÅDGIVE JER

Hvis du er interesseret i at høre mere, så udfyld vores kontaktformular herunder eller kontakt os på 70 20 39 00.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.