Fødevaretermometer & Temperaturekontrol

Hos Upjane.dk fører vi produkter inden for temperaturkontrol, som fødevaretermometer, fra en række forskellige producenter, fra Aranet til ETI og Signatrol. Alle produkter er nøje udvalgt på baggrund af deres kvalitet og mulighed for at løse de fleste registrerings- og målingsbehov på tværs af brancher – herunder medicinalindustrien, fødevareindustrien og transportindustrien.

Se vores udvalg af produkter og deres specifikationer herunder – alle produkter overholder naturligvis samtlige lovkrav. Kontakt os på 70 20 39 00 eller udfyld kontaktformularen til højre, hvis du er interesseret i at høre mere.

Læs mere om dataloggere og fødevaretermometer herunder.

Upjane produkter – Fødevaretermometer & Datalogger

Escort

Keytag Recorders

Aranet

Signatrol

ETI

Hanna

TCT 103

Fødevaretermometer til fødevareindustrien

Inden for fødevareindustrien har vi bl.a. hjulpet større danske supermarkeder og kæder m.m. ved at levere fødevaretermometre og rådgivning omkring disse. I fødevareindustrien bliver vores fødevaretermometer f.eks. kørt igennem ovne for at sikre, at temperaturen er den korrekte i deres produkter.

Ud over temperaturkontrol kan en række af de produkter, vi fører, også bruges til at måle og indsamle data omkring niveauet af fugt. Dette kan være relevant i forhold til opbevaring og transport af fødevare for at sikre de bedste forhold.

 

Temperaturkontrol i medicinalindustrien

Vores udvalg af dataloggere anvendes også bredt i medicinalindustrien, hvor de blandt andet bruges til at kontrollere og kvalitetssikre temperaturen i forbindelse med opbevaring og transport af medicin, da blot et par graders afvigelse kan have stor effekt på medicinens holdbarhed.

Vores udvalg af produkter anvendes også i forbindelse med opbevaring af andre elementer inden for medicinalindustrien, blandt andet i:

  • Fertilitetsklinikker
  • Knoglebanker
  • Blodbanker

Rådgivning og vejledning – Find det rigtige fødevaretermometer her!

Hos Upjane.dk har vi mange års erfaring med temperaturkontrol inden for en lang række brancher. Vi har derfor muligheden for at tilbyde både rådgivning og vejledning omkring, hvilken løsning der vil passe bedst til netop dine behov – både ud fra et praktisk og et økonomisk synspunkt. Om du har brug for fødevaretermometer eller andet, er vi sikre på at ligge inde med en løsning, der passer perfekt til jeres brug.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker rådgivning omkring vores fødevaretermometre og dataloggere.

 

Her hos UPJANE har vi et bredt udvalg af forskellige former for fødevaretermometer! Vi specialisere i fødevare- og medicinindustriens behov for et stabilt produkt der kan holde til mere end deet sædvanlige stegetermometer!

Det digitale fødevaretermometer eller indstikstermometer

Temperaturkontrol er et af nøglepunkterne ved egenkontrol af din fødevare- eller medicinvirksomhed. Det er derfor også vigtigt at have et termometer der kan klare at måle fødevare eller din medicin, til en præcist og korrekt temperatur. Udfører du egenkontrol af fødevarer er en præcis temperaturmåler absolut nødvendig; ergo skal du vælge et digitalt fødevaretermometer som er stabilt og troværdigt.

Et indstikstermometer har den fordel at man med det samme får et måleresultat. Indstikstermometeret kan måle en kernetemperatur på dine fødevarer – og er der for optimal for fødevare industriens brug.

Har din industri brug for et fødevaretermometer eller en datalogger?

Til mere permanent temperaturmåling i kølediske anbefaler vi en datalogger. Ved at sammensætte flere dataloggere i et netværk, kan du enten trådløst eller via internet konstant overvåge alle dine køleskabe. Det hele kan kontrolleres af en app, hvor du også kan opsætte alarmer. Hvis du vil læse mere om dataloggere så klik her – og hvis du vil se vores brede udvalg af datalogger og fødevaretermometer så klik her!

LAD OS RÅDGIVE JER

Hvis du er interesseret i at høre mere, så udfyld vores kontaktformular herunder eller kontakt os på 70 20 39 00.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.